5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Belalang telah di tag oleh Azilas yang menakan blognya sebagai Teratak Usang untuk sama-sama menjayakan sebuah projek yang diilhamkan oleh Denai Hati. Projek ini adalah bertujuan untuk membina network blogger yang besar dimana di akhirnya mungkin akan menambah kenalan blog anda.

Tanpa Membuat masa Belalang senaraikan 5 blog yang paling kerap Belalang lawati dan juga 10 lagi blog yang selalu Belalang jenguk…

—————————————

Ariff Shah – Sesiapa yang ingin serius dan mendalami ilmu-ilmu mengenai SEO, ini la orangnya yang patut dijadikan rujukan.

Kujie2.com – Seorang yang sangat santai dalam menyampaikan cerita yang ingin dikongsikan bersama pembacanya. Salah satu blog rujukan Belalang dalam dunia blog.

Tube Lawak – Seorang blogger yang Belalang melihat bagaimana dia mendaki untuk berjaya seperti hari ini. Jenama Tube Lawak sesuatu yang tak perlu diperkenalkan lagi. Semua orang tau.

Nuriz Space – blogger yang selalu menjadi tempat Belalng bertanya jika ada yang tak faham tentang blog. Banyak berkongsi perkara-perkara yang sedang hot atau akan hot.

Wan Hazel – Pakar edit template blog. Banyak tutorial-tutorial yang berguna dan menarik boleh anda dapat di blog ini.

———————————–

Dibawah ini Belalang senaraikan lagi 10 beberapa blog yang kerap Belalang lawati atau bertandang. Harap nama-nama blog yang Belalang sebut ini akan lakukan perkara yang sama seperti Belalang buat dan tinggalkan link entry anda di blog ruang komen 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Padinno
Lagenda Mahsuri
Cekodok

Ada lagi nama-nama blog yang Belalang tak sebut kerana terlalu banyak. Maaf la ye. Jadi tunggu apa lagi? Jom sama-sama memeriahkan projek ini.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close