Zizan Dan Dira Sah Pengacara Melodi Yang Baru

Desas-desus yang mengatakan Zizan Raja Lawak dan Dira bakal menggantikan Fara dan Wahid bagi mengacarakan rancangan Melodi akhirnya terjawab apabila TV3 telah mengesahkan yang memang Zizan dan Dira akan mengacara rancangan itu bermula awal Mac 2011 ini.

Untuk berita lanjut bacab entry di bawah ini yang Belalang petik di izyan.com

———————————————–
Tahniah kepada Zizan Raja Lawak dan Dira Abu Zahar kerana bakal mengantikan Wahid dan Fara Fauzana dan sekaligus pengacara bagi rancangan hiburan, Melodi TV3 pada awal Mac 2011. Memang tekaan yang dibuat selama ini dimana desas desus yang bertiup kencang akhirnya di sahkan oleh pihak TV3 baru-baru ini. Zizan dan Dira merupakan artis baru yang diberi kepercayaan penuh untuk mengendalikan program itu, memandangkan kedua-duanya mempunyai potensi dan peminat yang ramai, masih fresh gitue.

Wahid dan Fara yang sudah 6 tahun bersama Melodi akhirnya mengundurkan diri. Biasalah adat kan, mestilah ganti-ganti. Bagi peluang kat orang lain pula. Rezeki ada dimana-mana, Fara dan Wahid selepas ini masih lagi ada orang/pihak yang nak punya lah, jangan risau punya la. 
Facebook Comments

Comments are closed.

Close