Pemberian Seorang Sahabat

Nampak header di atas tu? Ya, Belalang bertukar header lagi. Tapi kali ni bukan Belalang yang design header tu. Ia pemberian seorang sahabat kepada Belalang dan juga peserta-peserta contest blognya. Belalang memang tak tau pun yang sesiapa yang masuk contest dia anjurkan akan mendapat header free! kelas gitu…

Sudah la free, dia siap pesan lagi sekiranya ada kekurangan sila bagitau dia balik. Dia sanggup repair dan ubah suai dengan free jugak. Memang hebat! Tapi bagi Belalang, bukan elok atau cantik yang Belalang kesahkan dengan header tu. Yang paling penting adalah kesanggupan dia untuk memberi dan design dengan percuma kepada peserta-peserta contestnya tanpa mengharapkan apa-apa balasan.

Kepada dia, Belalang ucapkan terima kasih sangat-sangat. Jujur cakap bagi Belalang dah nice header tu. Sebagai tanda menghargai apa yang telah orang beri kepada Belalang, header itu akan Belalang gunakan sampai la Belalang rasa boring dan nak tukar lagi. Hahaha…

Korang nak berkenalan tak dengan dia? Tak rugi kenal tau. Sudah la friendly, happy, paling best entry dia memang kreatif. Belalang suka membaca entry-entry yang dia hasilkan. Jadi kalau korang nak berkenalan dengan dia yang Belalang maksudkan di atas, jangan malu jangan segan, klik sini.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close