Pemain Selangor Maki Peminat: Beginikah Sikap Idola Kita?

Belalang terjumpa print screen ni di Facebook time tengah cari info pasal game bola malam nih. Agak terperanjat jugak dengan kata-kata dari seorang player Selangor ini. Korang tengok sendiri la gambar kat bawah nih dan nilai.

Gambar tanpa edit. Copy URL

Belalang tak nak sebelah sape-sape. Mungkin jugak peminat itu terlalu emosi. Menyokong hanya time penang dan mengkeji time pasukan kalah. Tapi player Selangor ni pun tak patut melayan amarah peminat kepada pasukannya. Apa lagi dengan menghemburkan kata-kata kesat. Sangat tidak professional.

Dalam hal ini siapakah yang bersalah? Peminat atau pemain yang melayan perangai peminat tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close