Dadah: Adik Pelakon Komedi Kena Cekup?

Agak sape la adik pelakon yang kena tangkap ni ye? Siap pernah memenangi beberapa anugerah lagi. Ayat yang tak berapa pasti. Abang dia atau adik pelakon tu yang menang banyak anugerah?

Korang layan sendiri jela petikan berita dari Harian Metro kat bawah nih-

———————————————-

AMPANG: Adik pelakon komedi terkenal yang pernah memenangi beberapa anugerah ditahan bersama 12 orang ketika serbuan dijalankan dalam satu operasi dadah oleh Jabatan Narkotik Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Ampang di Lorong Bukit B2, Cheras Baru, kelmarin.


Dalam serbuan kira-kira jam 7 malam itu, lelaki berusia 27 tahun dipercayai adik pelakon dan pelawak terkenal itu ditahan bersama rakan-rakannya yang sedang khayal di bawah pengaruh dadah. 
Difahamkan, polis yang melihat wajah lelaki terbabit mirip pelakon komedi itu kemudian didesak sebelum mengaku dia adalah adik kepada pelawak terbabit. 


Ketua Polis Ampang, Asisten Komisioner Amiruddin Jamaluddin, adik pelawak terbabit kini ditahan polis selepas hasil pemeriksaan mendapati dia positif dadah jenis ganja. Bagaimanapun, polis tidak menjumpai sebarang dadah bersamanya.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close