Aku Nak Follow Kamu, Tapi…

Semakin hari semakin meningkat bilangan follower blog Belalang. Tapi ada jugak Belalang terperasan arini meningkat, tapi esok pulak kurang balik. Aik, marah sebab Belalang tak follow balik ye? Hee…

Sini Belalang nak kasitau satu perkara yang agak penting bagi mereka yang follow blog orang dan mengharapkan blogger itu kembali follow anda. Apa yang penting tu? selain daripada meninggalkan pesan di shoutbox atau shoumix, satu perkara yang sangat-sangat penting lagi ialah pastikan pada status follow korang tu ade link. Tak paham? Ha, nah tengok pic kat bawah ni-

Ada link(pautan) untuk kembali ke blog kita

Tiada link(pautan) untuk ke blog kita

Belalang ni jenis yang kalau nak memfollow orang bukannya serta merta selepas korang follow blog Belalang akan follow balik. Belalang akan amik masa sket. Tengok macam arini, tengah mood nak follow korang balik, ade yang tiada link.

Jadi pasni cepat-cepat kemaskini korang punya status google tu ye. Kang tak pasal-pasal jer terlepas 2 3 orang follower.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close