Aku Baru Tersedar

Dua tiga hari ni Belalang agak tertarik membaca entry-entry berkaitan dengan iframe. Ape tu iframe? Korang boleh membacanya di blog Cikgu Dahlia. Sebelum tu Belalang dah terbaca tentang hal ni di blog Daus Pozi.

Terus terang Belalang cakap yang Belalang memang tak tau lansung pasal benda-benda ni hinggalah ade yang buat entry kasitau perkara ini. No wonder la trafik agak tinggi dua tiga menjak nih. Rupanya memang ada something.

sebelum ni ada jugak tak sedap hati pasal trafik Belalang yang tinggi giler. Yang boleh pelik sebab bila check di stats Nuff, get clicky dan google analytics memang beza banyak sangat. Nak selidik pun tak tau hujung pangkal macam mana.

Kepada yang telah menyedarkan Belalang tu, terima kasih banyak-banyak Belalang ucapkan. Perkongsian ilmu begitu sangat berguna bagi seorang blogger yang masih baru bertatih seperti Belalang. Korang kalau nak tau apa yang Belalang merepek nih, sila klik nama dua blogger di atas itu ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close