Review Blog: Zack Entry Follower Ke-1000

Tak abis-abis lagi dengan kisah follwer atau penduduk bawah tanah yang ke-1000 Belalang nih. Sure korang pun naik hangin dah. Hahaha, rilek-rilek. Ini adalah janji Belalang kepada Zack untuk review blognya sebagai hadiah menjadi follower ke-1000.

Perkenalan Belalang dan Zack bermula di forum Facebook Faizal Fredley dimana kami selalu melepak sekali bersama beberapa blogger lagi.  Zack ni selalu saja bernasib baik atau ‘ong’ dalam apa yang dia buat. Sebelum menjadi follower ke 1000, Zack terlebih dahulu berjaya memenangi satu pertandingan dan mendapat hadiah domain. Huh, jeles Belalang dengan Zack.

Disebabkan karekturnya yang ramah dan mudah mesra, Korang tidak akan terasa seperti baru mengenali Zack. Malah korang akan rasa macam dah lame jer kawan ngan dia. Pengetahuan Zack mengenai blog jugak agak hebat. So, kalau ada apa-apa masalah korang boleh la ngadu atau tanya dia apa-apa yang patut.

Jadi kepada korang yang belum pernah sampai ke blog Zack, apa kata korang terjah dia lepas abis baca entry nih? Korang boleh menambah bilangan kawan korang di alam maya nih. Lagipun yang mesra seperti Zack nih memang patut berbaik-baik dengannya. Mane la nak tau kalau-kalau ada masalah blog pas nih, boleh la mintak bantuan Zack.

Jom, Terjah Zack disini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close