Nuffnang: Apa Dah Jadi?

Kemarin tentu korang perasankan yang Nuff ade problem sket. Awal-awal pagi time pukul 4 pagi macam tu laman Nuff tak bolehh masuk. Belalang tak kisah sangat hal tuh sebab tau sure pas tu akan ok jugak. Cuma lambat atau cepat jer.

Bila dah boleh masuk, satu lagi problem lak belum selesai dimana bahagian visitor dipaparkan dalam keadaan kosong. Hal ini pun tak merisaukan Belalang sebab seperti yang Belalang jangkakan, beberapa lama pas tu problem ini pun selesai.
Yang menjadi kerisauan dan tanda tanya pada Belalang hanyalah satu hal. Belalang terperasan yang iklan di blog Belalang dari kemarin tak kuar-kuar. Mulanya Belalang ingat hanya perasaan Belalang jer yang rase begitu. Tapi bila check income BE, jumlahnya tetap tak berubah dari semalam. Ini menunjukkan yang memang iklan tak kuar.
Time entry ni ditulis, Belalang cuba jugak refresh banyak-banyak kali. Setelah beberapa kali refresh baru la kuar satu iklan di sidebar. Lega sket tengok. Tapi yang tak bestnya kemarin Belalang tak dapat ape-ape income pun walaupun trafik maintain cam biasa.
Semoga kejadian yang seperti kelmarin tuh tak berulang lagi. Kalu hari-hari macam nih rugi woo. Buat letih blogwalking jer. Hee…
Facebook Comments

Comments are closed.

Close