Lagi-lagi Tukar Header

Amacam dengan header baru Belalang nih? Sebenarnya ini percubaan pertama Belalang menggunakan XARA 3D. Jadi masih banyak kelemahan. Ini pun hanya niat nak experimen. Tapi Mrs.Belalang kata dah ok header nih.

Belalang macam lagi suka dengan header lame. Ape lak pendapat korang? Yang ini elok atau yang dulu? Ke dua-dua header Belalang tak elok? Huh, sampai hati korang cakap dua-dua tak elok. Hee…

Kepada sesiapa yang teringin nak buat tulisan header yang seakan-akan 3D, korang memang patut la download XARA 3D nih. Try la guna. Mane nak tau serasi ngan korang. Kalau tak paham apa-apa sila ke blog Wan Hazel. Belalang pun tengok tutor dari dia. Nak download software nih pun di blog Wan Hazel boleh. Cubalah…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close