Entry Promosi: Giveaway Jz Business World & Ilham Nurry Entrprise

Belalang dah lama nak buat entry nih. Tapi akibat sikap suka bertangguh, baru hari ni ada kesempatan buat entry nih. Jadi jauhi la perangai suka tangguh sesuatu keje ye. Tak baik untuk kesihatan korang dan juga ketua kampung jiran korang ^_^

create your own banner at mybannermaker.com!

Mungkin korang sudah mengenali atau mendengar nama JZ Business World. Belalang sendiri pernah review mengenai JZ disini. Tapi mungkin korang masih belum mengenali Ilham Nurry kan? JZ dan Ilham Nurry telah sepakat untuk menganjurkan sebuah giveaway(G.A) dimana hadiah-hadiah G.A ditaja oleh Ilham Nurry.

Seperti Biasa setiap G.A sudah semestinya ada syarat-syarat tertentu. Berminat nak join? Meh baca syarat-syarat itu disini atau sini.

Sure korang tertanya-tanya mengapa pulak Belalang tiba-tiba terlibat dan mempromosikan G.A ini? Ya, tidak lain dan bukan sebenarnya Ilham Nurry Enterprise adalah blog kedai barangan pengantin milik Belalang dan Mrs.Belalang.

Jadi dengan penerangan ringkas ini Belalang harap korang-korang semua dapat la support G.A ini. Cepat, tak silap Belalang G.A ini akan tutup pada hujung bulan ini.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close