Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool

Selamat berhari jumaat pada pembaca-pembaca semua. Tadi seperti biasa selepas publish jer entry Belalang yang pertama, Belalang terus membalas kunjungan kawan-kawan yang datang drop komen atau tinggal jejak di shoutmix.

Tiba-tiba Belalang terpandang satu contest yang cam best jer. Meh-meh korang tengok contest pe. Mane nak tau korang pun berminatkan.

Wah best nih, tak nampak muka punya pasal Belalang nak join contest nih. Nih gambar yang Belalang pertaruhkan…

Pic profile Belalang sendiri yang Belalang gunakan. Amacam, misteri tak? Maskulin tak? Kacak tak? Giler perasan la lu mamat. Hahaha. Ni Belalang tag tiga orang kawan Belalang.

Yang tak kena tag dan nak join jugak silakan. Lagipun tarikh tutup contest lambat lagi. Korang leh tengok syarat-syarat penyertaan dengan klik link bawah banner contest tu atau klik sini. Harap pic nih menepati kehendak penganjur contest la ye.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close