Video Seks Dua Beradik: Masa Depan Anak-anak Kita

Geleng kepala Belalang tak kala membeli surat khabar pagi tadi. Kebetulan Belalang ke nasi Kandar Nasmir Kulim untuk membeli roti canai sebagai sarapan pagi. Melihat surat khabar bersusun di rak kedai Nasmir, Belalang terus saja mencapai Harian Metro.

Artikel mengenai ‘Budak Terlampau’ yang dipercayai video aksi ranjang adik-beradik kandung, membuatkan Belalang termenung panjang memikirkan masa depan anak-anak kita zaman akan datang. Dibawah artikel asal berita itu.

BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.


Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun. 
Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar. 


Kakitangan swasta dikenali sebagai Azman, 25, yang memperoleh video itu melalui bluetooth daripada rakannya, berkata dia terkejut sebaik melihat aksi pasangan terbabit kerana mereka terlalu muda dan dipercayai masih bersekolah.


“Budak lelaki itu seperti murid tahun lima atau enam manakala remaja perempuan mungkin dalam tingkatan satu atau dua. Kemungkinan mereka adik-beradik kerana fizikal remaja lelaki lebih kecil berbanding pasangannya.


Baca berita penuh disini.


Tiba-tiba rase sedih pulak. Apa pendapat korang dengan gejala sebegini? Itu yang kantoi akibat membuat rakaman. Yang berlaku hari-hari tanpa dirakam pulak tentu lagi banyak.

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • aksi ranjang adik beradik (63)
  • video main depan anak (50)
  • video adik beradik main (40)
  • main depan anak (38)
  • video seks dua beradik (23)
  • blog video main depan anak (17)
  • main depan anak video (15)
  • adik beradik main (13)

Comments are closed.

Close