Video Bergaduh Yang Cool!

Sape sini yang tak kenal rajinikanth tolong jangan angkat tangan sebab Belalang tak nampak… Hahaha. Hero filem tamil yang memang style lah dalam setiap filem dia. Hingga sering kali watak yang dibawanya memberi kesan yang sangat besar pada peminat-peminat filem tamil contoh kawan-kawan India Belalang time sekolah dulu sampai tiru cara berjalan dan pergerakan Rajinikanth yang dirasakan cool.

Kali ni Belalang nak kongsi satu video dari babak filem yang dijayakan oleh Rajinikant. Korang yang tak pernah tengok sure gelak guling-guling. Dan bagi yang pernah tengok pula tentu akan senyum-senyum lagi lihat video nih. Jom-jom kita layan video bawah nih.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close