SAYA NAK MASUK BLOGLIST ELLEN

Ellen's banner

Belalang nak masuk dalam bloglist Ellen!!! sempat lagi ke? Mintak-mintak la sempat lagi. Belalang pernah berada dalam bloglist mummynemo atau Ellen sebelum nih. Memang best jika kita tersenarai dalam bloglist Ellen sebab dia kompom akan terjah kita tiap-tiap hari. Abis koman pun sekali mesti dia terjah satu hari.

Mengenai persembahan blog Ellen, Belalang lihat Ellen banyak juga berkongsi sesuatu yang amat berguna kepada kita contoh pasal kanser, tumbuhan untuk mencegah penyakit dan lain-lain entry yang menarik. Pasal susunatur blog, theme, warna dan sebagainya, Belalang bukanlah orang yang mahir dalam benda-benda tu. Jadi Belalang tak moh komen apa-apa. Cuma rasenyer label itu akan lebih berguna jika diletak pada sidebar atau atas sket supaya orang senang lihat.

Semoga Ellen akan terus seperti Ellen yang Belalang kenal iaitu, happy, suka berkawan dan mudah mesra dengan semua orang. Dan semoga Ellen kuat dalam melalui hari-hari hidupnya yang agak mencabar. Go Ellen Go! Aiseh, dah macam sokong pasukan bola pulak.Hee…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close