Pening Kepala Ku Membaca Hal WiKiLeaks

Tension betul Belalang arini. Mane tak nyer, line broadband nih punyalah teruk. Petang tadi banyak kali jugak line kejap ok kejap ko. Terus Belalang malas nak godek blog lama-lama. Malas la nak buat entry hangin kat broadband kerap-kerap sangat. Dulu pun dah pernah buat kat sini.

Mood untuk buat entry memang tiada langsung. Belalang hanya membaca blog-blog politik dan akhbar on-line. Sebagai rakyat kita kena amik tau jugak situasi politik negara kita. Walaupun ada masa dan sesetangah orang kita sudah malas dengan situasi politik semasa negara ini.

Tapi bila baca cerita mengenai WiKiLeaks, pening jugak Belalang nak paham. Dah la cerita politik kita pun dah boleh buat kita mabuk laut, ditambah pulak membaca cerita-cerita pasal WiKiLeaks. Boleh mimpi ngeri Belalang tidur malam nih.

Korang tak tau ke pasal ape tue WiKiLeaks? Ha, nah amik nih. Belalang dengan baik hatinya kasi link nih. Korang baca pasal WiKiLeaks ni di blog Nuriz yer. Pastu Korang pun sure pening macam Belalang. Hahaha…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close