Khairul Fahmi Che Mat- Spiderman Malaysia

Hari ni selain daripada keyword AFF Suzuki, satu lagi keyword yang hot di blog Belalang adalah Khairul Fahmi Che Mat. Wah, feymes ko ye Fahmi. Tapi dia memang patut diberi pujian dan sanjungan kerana begitu kental menjaga pintu gol Malaysia daripada dibolosi.

Jadi kepada peng GooGLe sekalian, untuk tidak menghampakan korang Belalang ceritakan sedikit latar Belakang mengenai Khairul Fahmi Che Mat atau lebih dikenali sebagai Apek dikalangan peminat dan kawan-kawannya hasil dari skodeng di page Facebook dia.

Gambar dari page Facebook

Biodata


Nama: Khairul Fahmi Che Mat


Tarikh Lahir: 7 Januari 1989


Kelab/Negeri: Kelantan




Pencapaian:


-Anugerah Bola Sepak Kebangsaan 100Plus-FAM


– Pemain Muda Terbaik 2010


– Penjaga Gol Terbaik 2010Personal Interests:FootballGender:Male

Tadi ade jugak terbaca yang Apek nih dah ade awek. Gigit jari la korang nak teckle dia. Nak kenal ngan awek dia? klik sini.

Itu la sedikit info yang dapat Belalang kumpul dan kongsikan kepada peminat Apek. Dan untuk kesekian kalinya (ntah kali keberapa) Belalang ucapkan tahniah kepada Malaysia. Aku bangga menjadi rakyat Malaysia…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close