Kaki Lisa Surihani Berkurap?

Pagi tadi seperti biasa sekitar pukul 1 pagi Belalang masih lagi stay up. Sambil layan tv, baca-baca entry di blog kawan, Belalang juga sering check apa-apa yang patut diblog Belalang. Tujuannya untuk menambah baikkan mana-mana bahagian yang kurang.

Sedang Belalang mengskodeng Alexa rank Belalang (dan beberapa blogger lagi), tiba-tiba Belalang agak tertarik untuk melihat dibahagian pencarian tinggi blog Belalang melalui search engine. Macam nak tergelak Belalang bila baca keyword nih.

baca pada keyword yang di high-light tuh

Adoyai, apa punya keyword nih? Ni kalau crayon tubelawak baca sure marah sambil mencarut-carut. Yela dia dengan Lisa Surihanikan ade skandal… Hahaha. Tapi Belalang comfius jugak nih, yeke keyword tue? Memang Lisa Surihani ada masalah tue ke? Kalau betul kasi la bukti sket untuk Belalang tengok.

Nak Sambung Gelak lah… Hahahaha…

Facebook Comments

Incoming search terms:

  • kaki lisa surihani (21)
  • kaki lisa surihani besar (19)

Comments are closed.

Close