Check Berat Blog

Akhirnya berjaya juga Belalang mengurangkan berat blog SBT bawah dari 100kb. Sebelum nih template lama puas sudah buang itu, buang ini tapi blog masih lagi atas dari 100 dan hampir ke 200.

Walaupun orang cakap selagi berat blog berada bawah 200kb masih ok, tapi jeles jugak bila tengok blog kawan Belalang sorang nih ringan cam kapas je. Sape lagi kalau bukan si Zaer tu.

Korang pernah check berat blog korang tak? Kalau belum nah kat bawah ni korang leh check berat blog korang. Sekiranya hasil yang dapat atas daripada 200kb, eloklah dikurangkan apa-apa widget yang banyak gerak-gerak tu. Scroll ke bawah sket.

Your domain(s): Taip URL blog/web (Maximum 10)
(eg. iwebtool.com)

Powered by iWEBTOOL

Facebook Comments

Comments are closed.

Close