Buffered Earnings Ke-19

Tajuk di atas telah menjelaskan isi entry ini sejelas-jelasnya yang Belalang ingin berkongsi dan berterima kasih kepada Nuffnang dan pengiklan yang sudi menempatkan ad mereka di blog Belalang.

Sebenarnya iklan AMP KK Lunch (Era) LR ni dah bertempek lebih kurang dua tiga hari. Tapi agak pelik sebab terlalu sket dia punya income. Iklan Era yang dulu pun agak sket earning dia. Tapi takpe la. Janji ade BE yang sudi singgah di blog Belalang.

Terima kasih sangat kepada Nuffnang dan Era sebab sudi running kan iklan anda disini. Kepada korang yang teringin nak dapat BE, klik sini. Ade sket tips dari Belalang untuk mendapat BE. Mungkin itu dapat membantu korang. Tapi kalau korang nak tips yang lebih detail tunggu nanti Belalang buat entry khas ok.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close