Belalang Blogger Kedah

Belalang start tulis entry nih pada pukul 3.05 pagi. Sengaja merayau-rayau singgah ke mana-mana blog yang dirasakan tajuk entrynya agak menarik. Tiba-tiba Belalang terpandang lak tajuk entry blog BPM yang mencari sahabat blogger mengikut negeri.

Tiba-tiba terasa macam best lak dan teringin nak sama-sama men’join’kan diri Belalang. Ha, nih antara perkara-perkara yang perlu dilakukan untuk join kategori blogger mengikut negeri nih:-

Nama
– Nama dalam I.C ialah ******* ******* bin *******, tapi panggil Belalang Hijau dah le dalam dunia maya.

Status
– Pada yang dah tau tu tolong jangan muntah ye sebab Belalang terpaksa ulang lagi menyatakan perkara ini. Sudah berkahwin.

Cara Hubungi
– Di Facebook = http://www.facebook.com/belalanghijau.perisik @ search Belalang Hijau Perisik
– Di Twitter = http://twitter.com/Belalang_Hijau @ klik jer twitter kat sidebar Belalang tuh

Daerah/Jajahan
– Anak jati Kulim. Dari kecik sampai besaq panjang dok lepak sini ja. Apa yang menarik di Kulim? jap nak pikir… emmm… emmm… Hah! Kulim baru jer ade Mc Donald yang dibuka tak sampai pun sebulan lagi usianya… Hahaha…

Rasanya itu saja kot.. sekarang Belalang nak pegi tinggalkan link entry ini di blog BPM. Kalau korang teringin nak memeriahkan lagi acara nih, klik sini.

** Tamat mengarang pukul 3.23 pagi… Hee…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close