Suka ketawa?

Hai kawan-kawan, abang-abang, kakak-kakak, adik-adik, pak long-pak long dan mak long-mak long sekalian. Apa kabar? harap sihat dan ceria dan encem dan kacak dan segak seperti selalu yea. Pembuka kali nih lain sket dari cara kebiasaan Belalang lakukan. Sebab Belalang baca blog mane ntah dia cakap kalau nak bagi pembaca selesa dengan korang, korang kene mulakan dengan kata-kata aluan. Tue yang Belalang start macam tue… Hahaha…

Tak nak merapu panjang-panjang, Belalang terus ke soalan. Korang pernah jumpa blog Berdekah? Mungkin tak pernah sebab blog tue masih terlalu baru. Rasenyer baru seminggu. Sebenarnya Berdekah adalah salah satu blog Belalang juga. Tapi isi blog Berdekah berbeza jika dibandingkan dengan SBT kerana Berdekah hanya menampilkan cerita-cerita lawak pendek, gambar-gambar lawak dan gambar-gambar aneh. Berbeza dengan SBT yang hanya memuatkan cerita lawak pendek hanya sekali dalam seminggu.

Jadi dengan penerangan nih harap korang jangan hairan pulak jika setiap komen korang diblog itu akan tetap dibalas oleh Belalang Hijau. Dan jika di shoutmix naik nick ketawa, itu juga adalah Belalang yea. Hee..

Facebook Comments

Comments are closed.

Close