S.B.T Tercalon Dalam Blog Pilihan?

Kelmarin sedang Belalang melakukan rutin harian Belalang iaitu menyemak shoutmix kawan-kawan blogger, Belalang telah ‘ter’jejak ke satu blog bernama blog pilihan malaysia. Rupanya ada satu undian yang bakal dijalankan untuk memilih blog-blog dari Malaysia yang kira hot la. Macam Oscar award lak tapi takde award rasenye. Nak tau lebih lanjut klik sini.


Dipendekkan cerita rupanya blog SBT jugak tercalon untuk kategori blog lawak pilihan. Terkejut juga Belalang bila tengok blog nama blog BST ada dalam senarai. Kelmarin Belalang terperasan yang blogger yang mencalonkan Belalang adalah kembar Belalang jugak. Tak tau la kot-kot ada sape-sape lagi calonkan blog SBT.
Kepada kembarku, Belalang ucap bebanyak terima kasih sebab calonkan blog yang tak seberapa nih. Tapi blog lu pun ade jugak dalam kategori nih kan. Hahaha… Kalau tengok pada senarai nama-nama blog yang tercalon, memang bukan calang-calang blog. Kira bangga jugak la boleh berdiri sebaris dengan blog-blog yang hebat itu walaupun blog nih tak hebat. Lawak ke bog nih? Menakutkan adela… Hee…
So, pada korang yang belum tahu akan projek nih dan baru jer tau (sebab Belalang kasitau), Belalang harap korang support la usaha yang telah dicetuskan oleh saudara Azman Roslan. Kalau boleh pukul 10 malam nih korang pegi la buat undian blog mane yang korang suka dan rase hebat. Undian akan bermula malam ini sampai pukul 8 pagi 30 November. Undian ini untuk saringan ke peringkat kedua dimana hanya 5 blog dengan undian paling tinggi akan layak.
Facebook Comments

Comments are closed.

Close