Blog Siapa Pernah Ada Dalam Blog List Belalang?

Gambar tiada kena-mengena dengan entry.
Saja nak show off muka Belalang

Belalang nak mintak tolong sket nih pada siapa yang pernah Belalang list kan blog dia dalam ‘blog yang bermacam’ kat sidebar Belalang. Tapi sebelum tue Belalang nak citer satu kes dulu.

Semalam tengah best-best Belalang layan blogwalking, dengan tiba-tiba bila Belalang refresh blog Belalang kuar malware warning. Terkejut beruk Belalang. Baca apa yang tertulis pada warning tue, rupanya warning tue datang disebabkan Belalang ade link kan satu blog/web di blog Belalang.

Belalang yang agak cuak nih telah buang satu-satu link yang ade di list ‘blog yang bermacam’. Lepas buang satu, belalang check ade lagi. Belalang buang lagi. Check ade lagi. Banyak juga la link blog yang Belalang buang. Last sekali baru Belalang perasan rupanya bukan di blog list punca itu. Yang sebenarnya datang dari banner satu web untuk ping blog.

Ceh, abis blog kawan-kawan Belalang dah Belalang remove link dia. Begitu la kisahnya dan sekarang Belalang nak mintak tolong kepada sesiapa yang pernah link blog nya ade di blog list Belalang tapi sekarang tiada, tolong bagitau Belalang yea. Al-maklum la Belalang nih pelupa sket. Tak ingat la blog sape yang pernah ade situ lagi. Tolong yea. Atau pun ade yang berminat nak link exchange bagi tau je Belalang yea. Kena dengan cara kita exchange link ok.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close