Kad Raya Untuk Belalang

Sepatutnya Belalang nak tulis pasal nih kelmarin. Tapi memandangkan masa yang ada terlalu terhad, jadi Belalang tulis entry nih time dah abis semua keje pukul 3.30 pagi.

Cuba korang tengok picture kat bawah nih:-

Apakah benda itu? Hee dah tajuk entry pun kad rayakan, jadi mesti la citer pasal kat raya. Yeah Belalang telah menerima kad raya daripada sahabat blogger yang tak jemu-jemu menyokong blog Belalang. Sape lagi kalau bukan cik Kie-yu dari rumah4tingkat. Walaupun Kie-yu tinggal di rumah 4 tingkat, tapi dia tak pernah memandang hina pada Belalang yang tinggal bawah tanah.

Memang terharu betul bila tengok abang posmen datang menyerahkan surat yang bertulis name Belalang Hijau. Jika kelapangan Belalang memang teringin nak membalas kad Kie-yu. Terima kasih sesangat yea Kie-yu. Susah payah hantar kad raya nih pada Belalang. Walaupun kita hanya mengenali melalui blog, tapi itu tidak menghalang kita untuk menjadi sahabatkan?

Memandangkan hanya ini jela kad raya nyata yang Belalang terima untuk tahun ini, maka kad raya nih akan Belalang gantung di rumah baru Belalang. Saje nak show-off sket kat orang-orang yang tengok. Huhuhu

Korang-korang nih, ade ke dapat kad raya jugak? (baca ayat tue dengan nada belagak yea)
huhuhu…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close