Soal Undangan Kau Memang Ku Lupakan…

Salam semua… Hari Ahad dah tinggal hujung-hujung nih. Esok dah kene back to work. Macam bosan je bila ingat esok nak keje. Kalau boleh hari-hari nak cuti. Hee…

Belalang Menghabiskan hari minggu Belalang dengan lepak kat umah je. Letih sangat sebab semalam satu hari ade event. Terkejar kesana-kemari kelmarin. Jadi arini memang niat nak rest jer.

Belalang pun tak nak pikir hal-hal yang rumit arini. nak biar otak jugak rest. Jadi Belalang buat entry simple nih dan letak satu link video yang memang kelakar. Mungkin sebahagian besar korang pernah tonton video lagu lawak nih. Tapi ape salahnya kalau rehatkan minda dan ketawa sket biar ilang stress memikirkan nak keje esok (baru pikir pasal keje dah stress?).

Enjoy this video. Pada yang belum pernah lihat klip nih, bersiap-sedia untuk gelak guling. Hayati setiap bait-bait lirik lagu nih. Sure tak kering gusi. Hee…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close