Berjaya!

Alhamdulillah akhirnya setelah di nanti-nanti, di idam-idam, Belalang berjaya jugak memiliki [dot]com sendiri. Mana tahan tengok member-member lain suma guna. Kita pun nak merasa jugak.

Entry yang pendek nih Belalang nak berterima-kasih kepada kawan-kawan blogger yang membantu dan support Belalang untuk memiliki domain baru ini terutama Jericho (http://stewardjohn.com/) dan AfiqBukhari (http://www.afiqbukhari.com/). Takde jerry, alamatnya sampai sekarang la blog nih tak running lagi. Takde Afiq, alamatnya nuffnang ku masih error. Hee…

Akhir kata dari Belalang semoga dengan adanya domain baru nih, Belalang akan lebih rajin update blog dan bersemangat. Dan korang-korang jugak makin rajin datang lepak bawah tanah nih.

Terima Kasih semua!

Facebook Comments

Comments are closed.

Close