Blog Under Construction

Salam semua… Dah 2, 3 hari Belalang tak update blog. Sibuk giler mengemas barang kedai. Ibarat pindah rumah jugak. Sampai sekarang pun masih belum abis lagi menyusun barang. Sudah la kedai 2 tingkat. Yang buat keje hanya Belalang, Mrs. Belalang dan sorang pekerja Belalang.

Letih jangan cakap la. Macam malas je nak buat. Tapi apakan daya. Perniagaan harus diteruskan juga. Kalau tidak rugi la Belalang.

Tapi dalam sibuk-sibuk tuh, sempat jugak Belalang tukar template. Niat nak tukar template memang dah lame ade, cuma masa yang tidak mengizinkan. Ini pun Belalang belum abis lagi susun blog Belalang betul-betul. sementara Belalang biarkan macam nih dulu.

ah terlanjur tulis nih, Belalang nak tanya la pendapat korang mengenai tenplate baru Belalang nih ok ke tidak. Kalau blog lame Belalang dulu cukup ramai yang cakap takut, yang ini macam mana? Pas nih jangan takut-takut dah tau datang blog Belalang. Hee…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close