Belalang Tidak Lupa

Aduih… Sesak nafas betul dengan line broadband pagi nih. Memang boleh menghasilkan carutan la macam nih. Sebelum nih memang dah terasa teruk. Tapi pagi nih melampau-lampau teruk. Semalam Belalang cuti blogwalking. Macam yang Belalang tulis semalam, tiada mood, sibuk dan malas.
Tapi pagi nih terasa macam ok sket. Baru je nak blogwalking, line pulak tenat sangat. Sempat jengah blog padinno jer tadi. Pas buat entry nih Belalang try BW lagi. Kepada yang datang semalam ke bawah tanah, arini Belalang buat kunjungan balas yek.
Belalang nak tunjuk award-award yang Belalang dapat tapi masih belum sempat publish di sini. Kebanyakkan award nih diberi beserta dengan tag yang perlu diselesaikan. Err… Belalang letak award dulu boleh tak? Nanti-nanti Belalang settlekan tag lak.

Dari Saiedah Dan Puput
Dari Kasih, MatiKatak Dan Anna
Dari Badrool
Terima kasih teramat sangat kepada yang sudi kasi award dan tag kepada Belalang. Ade setengah tag dan award yang Belalang dapat dah terperam dalam simpanan Belalang hampir 2 bulan. Hee… Sorry yea sebab amik masa lame sangat untuk bertindak. Semua nih disebabkan beberapa faktor yang tak dapat dielakkan.
Walau bagaimanapun, korang jangan lak serik untuk tag Belalang lagi yea. Belalang akan cuba settlekan jugak tag tuh walaupun terpaksa amik masa sampai 8 tahun lagi atau pun sampai tahun 2020 nanti. Huhuhu…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close