alexa Ranking Untuk Bawah Tanah

Akhirnya target Belalang unutk mengurangkan ranking alexa blog Belalang dari juta-juta ke angka yang lebih kecil dah tercapai. Pagi tadi sekitar pukul 3 pagi Belalang check, rank Belalang masih lagi juta-juta.

Tadi pas jumaat Belalang masuk jer blog Belalang, tengok dibahagian toolbar, baru perasan yang alexa blog Belalang dah berkurangan.

Target pertama dah lepas, sekarang Belalang nak buat target baru lak lah. Belalang nak try naik kan PR blog Belalang lak. PR diukur berdasarkan back link blog kita kan?

Jadi Belalang lock target baru lak untuk naikkan PR blog Belalang!

Facebook Comments

Comments are closed.

Close