Nuffnang Masih Sayang Belalang

Awal minggu nih Belalang ade buat satu entry pasal Nuffnang Belalang merajuk. 2 minggu berturut-turut tak gerak naik pun duit Belalang. Kalau nak baca entry tuh klik sini.

Tapi sebenarnya Belalang yang salah. Rupanya Nuffnang masih lagi menyayangi Belalang dengan sepenuh hati dan limpa dia. Buktinya bila Belalang check akaun Nuffnang Belalang baru-baru nih, duit Belalang dah up sikit sebanyak 75sen.

Jadi le dari tak naik langsungkan. Pada pendapat Belalang selain dari orang klik iklan Nuffnang korang, traffic yang selalu ke blog korang haruslah maintain. Belalang cakap macam nih sebab 2 minggu yang Belalang tak dapat ape tuh, traffic blog Belalang tak maintain. Turun naik.

Macam mane nak maintain traffic ke blog korang? itu korang kene tanya otai-otai blogger. Belalang sendiri pun masih berjuang sejiwa murni untuk blog Belalang. Sok-sok kalau Belalang dah ade beberapa tips untuk kasi tarffic naik, Belalang kongsi dengan korang yer!

Facebook Comments

Comments are closed.

Close