Kembar Belalang Di Temui?

Nak citer pada suatu hari nih… Citer dia macam nih. Seperti biasa Belalang akan berblogwalking ke blog-blog yang biasa Belalang datang atau pun Belalang main click je name sape-sape di shoutmix yg Belalang drop komen tuh.


Sampai je ke blog Nuak, Belalang drop komen dan tengok-tengok la ape yang patut. Pastu Belalang terperasan yang ade satu name blogger yang menggunakan name Belalang jugak. Berminat nak tau sapekah bloogger itu, Belalang pun terus ke blog yang bernama Alkisah Si Belalang. Sesampai di sana, nah! Yang nih baru betul-betul Belalang dari nujum Pak Belalang! Siap ade clip video Belalang bancuh kopi lagi.




Bermula dari hari tue kami pun saling beramah mesra. Kadang-kadang dia datang sarang Belalang kat bawah tanah nih dan kadang-kadang jugak Belalang ke umah kembar Belalang nih pekena kopi. Memang friendly kembar Belalang sorang nih, friendly macam Belalang jugak… Huhuhu.


So kalau korang berminat nak berkenalan dengan kembar Belalang nih, leh la try ke blog dia Al-Kisah Si Belalang.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close