Kegilaan FarmVille?

Korang layan game FaceBook tak? Belalang satu masa dulu layan jugak. Ade la dua tiga game Belalang main. Tapi bila sampai satu tahap, rase bosan teramat sangat pulak main game-game tuh. Sekarang nih nak masuk FaceBook pun dah rase malas. Manakan tidak sekarang nih tengah asyik dan dah addict dengan blog. Abis benda-benda lain dah tak moh buat. Dasat betul penangan blog. Seb bek tak sampai lupa layan wife. Kalau tak mau je wife karate Legtop Belalang nih… Hee…

Entry nih Belalang nak ajak korang tengok kegilaan sorang kawan Belalang bermain game FaceBook iaitu FarmVille. Belalang keje satu tempat dengan dia. Biasanya masuk keje awal pagi tuh, dia akan terus login FaceBook dan terus bertani selama sejam atau lebih. Lepas tuh baru start buat keje. Petang sebelum balik pun macam tuh. Dia akan masuk tengok ladang dia satu round lagi sebelum balik umah. Kat umah pun dia akan online berkebun sampai ler pukul 9 malam macam tuh.
Macam tue le tahap kegilaan yang diterima oleh kawan Belalang hasil dari berkebun yang tak keluar peluh tuh. Rasenye kalau dia kejekan kebun yang betul, sure dah jadi millionaire sekarang nih. Sebelum Belalang stop Belalang nak tanya satu soklan. Berapa level paling tinggi pernah korang tengok atau korang sendiri sampai dalam game FarmVille? Belalang pernah tengok beberapa orang yang level agak tinggi. Tapi belalang Belum jumpa orang yang Boleh lawan level kawan Belalang yang Belalang citer tuh. korang tengok la sendiri berapa level dia:
(klik gambar untuk view lebih besar)
Dia cakap dia akan stop main game nih bila level dia mencecah 100. pastu dia akan kongsi satu rahsia atau story pasal FarmVille. Ape rahsia tue? Belalang pun tak tau pasal dia tak sampai level tuh lagi. So jom la kita same-same doa supaya kawan Belalang tuh ade banyak masa lapang untuk sampai ke level 100 dan kongsi rahsia yang dia nak story tuh…
~Heh~
Facebook Comments

Comments are closed.

Close