Kena Tag Pulak!

First time kene tag. Insan yang telah memilih Belalang sebagai the chosen one itu adalah eskremgoreng. Tima kasih ler susah-susah je tag Belalang (sebenarnya memang susah pun…cis!). Tag tuh berbunyi macam nih:

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.



Ni gambar yang dapat kalau ikut turutan yang syarat tag tuh (Memang jujur ikut turutan tau):

(Muka still tutup…kuikuikui)



Mula-mula risau gak Belalang nak publish pic nih sebab identiti Belalang nih ala-ala misteri gitu (walaupun tak berapa misteri sebenarnya). Pikir-pikir macam mana nak sembunyikan muka Belalang sebab Photoshop Belalang tak leh pakai pulak sekarang.


Seb baik Belalang ade Corel Draw… Walaupun tak cekap guna (tengok cara crop pun dah tau), tapi boleh le sembunyikan jugak muka Belalang yang terlampau encem tuh… Kuikuikui…


Pic nih di ambil sebelum puasa tahun sudah. Lokasi di sebuah bilik jammin’ area Seberang Jaya, Chain Leng Park (Ntah betul ke idak ejaan tempat tuh). Dulu zaman aktif bermusik memang situ la tempat slalu praktis. Sekarang nih masing-masing dah ade haluan sendiri. Rindu saat-saat best tuh.


Ok, dah abih tag untuk Belalang. So sekarang nak kene cari 8 orang kawan pulak… rase-rase diorang ni jela:


1) ice
2) aNissuzi
3) sya Yusof
4) Baby Busyuk
5) Nuak
6) Nisa
7) Call T


Semoga Anda membuat tag ini dengan gumbira dan penuh dengan tawa…
Huawawa…

Facebook Comments

Comments are closed.

Close