Broadband Yang Suka Membuli

Bosan betul Belalang dengan line broadband nih. Memang line nih kasi orang hangin je. Dah la tengah best nak update blog. Yang si broadband ni lak slambe katak dia jer jap ade signal kejap takde.
Ikut hati nak je lempar dalam tong sampah. Tapi disebabkan benda alah nih agak boleh tahan harga diri dia maka terpaksa le Belalang melayan jugak karenah dia seperti Belalang melayan karenah anak Belalang yang tak moh tido malam.
Mau tak hangin satu badan. Arini letak dia kat sini coverage penuh bar. Sok pagi duduk di tempat yang same gak tapi lansung takde line. Magik betul.
Hai la broadband. Nasib baik la ko nih ade gak la sikit-sikit jasa dengan Belalang. Kalau tak dah lame ko jadi arwah broadband. Nak tak nak sabar jela dengan pe’el ko….
Errrmmmm……..
Facebook Comments

Comments are closed.

Close