apabila Wanita Bermain Bola Sepak

Korang pernah tengok gurl main bola sepak tak? sure pernahkan. Negara kita Malaysia pun ade pasukan bola sepak wanita. Tapi selalu jer jadi lauk di peringkat antarabangsa. Jangan salahkan pasukan negara kita dengan kekalahan-kekalahan yang besar giler perbezaan gol nyer… Dah name pun wanita melayu sopan santun, so memang tak sesuai ler main sukan yang agak lasak macm tuh…

Dah melalut jauh pulak Belalang nih. Sebenarnya nak ajak korang enjoy video nih. Player yang akan korang tengok nih, memang antara player yang agak terkenal di peringkat international. Tapi sorry ler Belalang tak tau name dia. Bukan layan sangat pun gurl football. Tapi video nih agak menarik untuk korang tengok sebab macam tajuk entry Belalang kat atas tuh bunyi, apabila wanita bermain bola sepak rasenye sepak bola tue sikit2 jer. Lawan tarik rambut lagi banyak kot. Kan ke diorang nih emosi agak kuatkan… Kuikuikui…

Korang tengok sendiri le video nih. Pas tuh buat kesimpulan sendiri. Sesuai ke tak gurl main bola? Enjoy!

Facebook Comments

Comments are closed.

Close