Abis La Ko Benjy

Semalam tengok berita tv3 pasal kes Benjy. Pagi ni pun baca akhbar online pasal kes Benjy. Sure tak leh nak buat pe dah kes mamat nih. Cian jugak kat dia. Tapi dah sendiri cari pasal, Sendiri tanggung la. Tak kan jiran dia pulak yg nak tanggung. Hee…

Baca story kes Benjy membuatkan Belalang teringat cerita American Gangster. Mane la dia terpikir nak download cara-cara proses dadah dari internet. Korang pernah search cari gak ke cara nak buat ‘benda’ tuh? Jangan tau. Makan tak abis nanti bro.

Kalau ikut undang-undang negara kita, hukuman kepada pengedar sure gantung sampai mati. Tapi ntah la kes Benjy macam mana. Mane la nak tau selebriti ade sket keistimewaan dalam kes-kes macam nih.

Nak story panjang-panjang pun, tak tau nak kata pe. Sebab Benjy sorang yang berbakat jugak dalam lakonan. hope Benjy terima jela dengan hati yang tabah. Benda dah jadi. Nyesal pun tak guna dah. Klik sini untuk baca cerita Benjy.

Facebook Comments

Comments are closed.

Close