WHAT HAPPEN TO GENGBLOGGER?

Belalang mengenali gengblogger.com baru 2 minggu dan sepanjang bersama gengblogger nampak yang positif mengenai gengblogger dalam mengeratkan hubungan sesama blogger.

Tapi selama 2 minggu itu juga Belalang perasan yang sudah dua kali gengblogger mengalami masalah. first yang Belalang ingat web tak boleh buka. Dan problem hari ini pulak ada password ngan username di minta.

Tak salah Belalang gengblogger juga baru di bangunkan. So tak kisah sangat la kalau ade problem sikit-sikit macam nih. Pas nih lama-lama perfect la web tuh. Tapi yang Belalang tak boleh terima kalau benda-benda yang terjadi nih hasil kianat pihak tertentu. Mungkin ade yang dengki melihat gengblogger berkembang dengan hebat kebelakangan ini. sape tahu kan?

Ape-apepun gengblogger memang terbaik. Dan kepada yang dengki tuh, sudah-sudah lah. Takde faedah pun dengki-dengki sesama kita. Patutnya beri sokongan, bukan buat macam nih. Hope gengblogger cepat sembuh and kuar spital 🙂

Facebook Comments
Close