Raining Day

                Alhamdulillah, masuk ni dah 2 hari berturut-turut hujan  turun di tempat Belalang. Pagi tadi bangun tido pun rase nyaman je, sejuk. Dah lame sebenarnya tak rase perasaan macam tuh. Semenjak panas melampau-lampau melanda kita. Tinggal di tengah-tengah hutan batu nih, rase berkuap je bilik tido.
                Mungkin penghujung musim panas dah tiba kot. And cuaca kita dah back to normal. Dugaan dah abis. Belalang bukan ape. Cian tengok berita pasal petani-petani di negeri Kelantan. Sampai kering kontang tanah sawah jadinya. Dugaan dari yang maha Esa.
                Hope hujan nih melarat la sampai malam. Best sikit nak tido macam semalam. Tak payah dan nak berebut kipas dengan wife. Tapi kalau berebut jugak, Belalang beralah jer. Sape tak sayang bini oii
Facebook Comments

Comments are closed.

Close