FACEBOOK SUCK!!!

Memetik kata-kata seorang sahabat di profile facebook dia “FACEBOOK SUCK!!!”. Ape yang suck takde pulak dia tulis dengan jelas.
Tapi hairan jugak la Belalang dengan dia. Kata suck facebook, tapi ade account dengan facebook. Adoiya…
Tak tau le pehal. Mungkin ade sebab kot dia tak suka facebook. Atau sebab kawan-kawan dia yang lain cakap “Gua suck facebook”, so dia pun ikut same macam kawan-kawan dia tanpa tau nape diorang tak suka facebook.
Ape-ape pun mybe korang jugak ade yang berpendapat same dengan kawan Belalang kot. Mungkin korang tau nape dia cakap macam tuh?…
Facebook Comments

Comments are closed.

Close