Web Cilakak…

    Sebenarnya terlalu banyak laman web yang telah di bangunkan oleh orang-orang Yahudi di dalam dunia siber nih dimana setiap laman web mereka telah menghina dan memburuk-burukkan ajaran yang Belalang anuti (same gak sepeti kebanyakkan pengunjung blog Belalang) iaitu agama Islam yang di cintai.

    Terlalu banyak sebenarnya web puak-puak penentang Islam ini. Kalau nak kasi satu-satu link web nih, sampai 2012 pun tak abis lagi. Mereka bukan saja memburuk-burukkan agama Islam, malah nabi Muhammad yang kita cintai juga di acah mainkan oleh puak laknat nih.

    Blog-blog penulis Yahudi ini telah mentaksir ayat-ayat Al-Quran mengikut pandangan peribadi mereka sendiri yang dimana apabila kita orang Islam sendiri membaca penyataan itu akan terus berkata “ini fitnah. Mana ada petikkan surah nih bermaksud macam tu”…

    Belalang akan memberi dua link web yang menghina Islam. Sebagai orang Islam, kita wajib menentang mereka-meraka yang mempermain-mainkan agama Islam, Nabi kita Muhammad, serta tuhan kita yang satu ALLAH. Cukup la dengan pendedahan 2 laman web. Kalau anda rajin cari la sendiri. Tak susah nak cari web-web macam nih sebab macam Belalang tulis mula-mula tadi, terlalu banyak web hina Islam nih.

Web yang pertama :

 

Blog nih memaparkan video-video ayat Al-Quran, ceramah agama Islam, askar berperang (yang dikatakan orang Islam), serta grafik-garfik yang menyerupai nabi kita. kebanyakkan video di sini mempertikai ayat-ayat Al-Quran serta mengajak pengunjung membenci Islam yang di katakan agama pengganas. Biarkan Israel menyerang Palestin kerana jika Islam bangkit di dunia nih, maka mereka semua akan mati.(statement leh terima ker???)…
Web yang kedua lak :

 

Blok nih plak banyak story-story……….
Tak payah cerita korang tengok jela sendiri. Yang belalang dapat cakap blog nih banyak forum perbincangan dan salah satu cerita yang ade disini ialah tentang Islam

    Itu la antara dua web yang terang-terang dan tanpa takut menyerang Islam. Tujuan mereka cuma satu iaitu mewujudkan perasaan ragu-ragu dalam hati kita serta menghalalkan tindakan ketenteraan Israel terhadap rakyat Islam Palestin. Mereka juga cuma memecah-belahkan kita sesaudara Islam supaya kita menjadi lemah dan mudah mereka mengawal kita. Sebelum Belalang berenti menulis, Belalang nak pesan 2, 3 benda iaitu :

Yakin terhadap Islam, Semaikan perasaan cinta Agama kita, Umat Islam perlu bersatu didalam apa jua keadaan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close