Nasib Real Madrid

    Entah apa malangnya Real Madrid nie. Barisan pemain kalau kita tengok gerun gile, tapi bila bermain ‘luck’ jarang sekali bersama diorang. Kalau mereka nie tinggal di Malaysia sure Belalang dah cadangkan supaya di mandi bunga. Bukan pe, cian sangat Belalang ngan nasib diorang. Tapi itu la yang menariknya game bola sepak nih. Team yang beli players kuat belum tentu pasukan akan mantap.

    Walaupun AC Milan telan melepaskan Kaka’ kepada Real Madrid, tp AC Milan telah membuktikan yang mereka tidak tempang tanpa Kaka’. Siap Pato’ ngan Pirlo lagi yang score.

    Belalang tak tengok game pagi tadi. So tak boleh nak citer la game tue macam mana. Abang Belalang mungkin tengok sebab dia kipas susah mati Real Madrid (Sure sedih tu pasukan kesayangan kalah).

    Apa-apa pun Real Madrid masih lagi pasukan yang kuat dan tak mudah menyerah kalah. Cuma prestasi mereka yang kejap ok kejap ko. Tapi yang paling penting team Belalang menang malam tadi. Team mana? dah tentu Juventus. YEAH ! ! !

Facebook Comments
Close