Ape Aku Nak Story Nih?…

    Bosan tak tahu nak tulis pe. Dah taip sikit, pas tuh padam balik. Tulis sikit, padam balik. Dari kelmarin lagi macam nih. Pikir hapah pun tak tau…

    Takde idea punya pasal so Belalang pun tengok-tengok la blog-blog lain. klik punya klik punya klik punya klik, jumpa satu blog nih. Blog penulisan politik (Belalang suka masuk blog-blog politik nih. Banyak betoi idea diorang buat story). Blog x-pkr.
    Dari pengamatan Belalang, penulis blog nih pandai cari story. kira citer-citer dia buat orang yang kena tuh tak senang duduk gak le gamak nye. Post terbaru penulis blog tuh mengenai Anwar yang sekarang nih tak tau ade mane.

    Dasat gak la statement-statement dia. So, kalau nak tau pe statement dia yang panas tuh, ande pegi la tengok sendiri. Belalang tak moh cakap pe. Click je kat sini terus leh sampai blog tuh. ok lah, Belalang nak sambung keje…

*  Akhirnya ade gak benda aku nak story…huhuhu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close